Blog

Blues 5-2 Senate Neighbours scorer to ganger

I en kamp mellom St. Louis Blues og Ottawa Senators på Canadian Tyre Center på torsdag, scoret unge Kyrou et mål og bidro med 2 assists for å hjelpe Blues med å beseire senatorene 5-2.

Etter 11 minutter og 54 sekunder av det første kvarteret ga Kyrou en sjanse til Saads mål, og St. Louis tok en 1-0 ledelse. Like før 15 minutter passerte Kyrou ballen fra midten for å assistere Parayko, og endret stillingen til 2-0.

Etter 4 minutter og 34 sekunder ut i andre kvartal fullførte Ottawa Senators’ Castelic en cross-ispasning for å utligne 2-1. Naboene utliknet etter 13 minutter og 11 sekunder, 3-1.

Omtrent to minutter ut i det tredje kvarteret krysset Kubalik den falne Hofer og sendte ballen i nettet, og skrev om stillingen til 3-2. Etter fem minutter og 43 sekunder ut i kampen plukket Kyrou opp en løs puck og slo Forsberg med et håndleddsskudd, stillingen 4-2.De to lagene jaget hverandre, og ingen av lagene ga seg Hvem er dette, men Blues er bedre NHL drakter norge.

Til slutt scoret Neighbours et tomt mål etter 18 minutter og 32 sekunder av tredje kvarter. Til slutt 5-2 til Senatet. Naboer scoret to ganger og scoret 24 mål denne sesongen, uavgjort med Buchnevich for flest mål i det blå laget.