Blog

Malkin tekee kaksi maalia auttaakseen Penguinsia kääntämään Blue Jacketsin

Eilen oli torstai, ja Malkin auttoi Penguinsia peruuttamaan 3-2-voiton Columbus Blue Jacketsistä PPG Paints Arenalla. Malkin teki maalin kahdesti. Näillä kahdella joukkueella on suuri merkitys Penguinsille. Ne olivat alun perin kaukana toisistaan, mutta he luottivat näihin kahteen maaliin voittaakseen tiukan.

Blue Jackets yritti päästä johtoon ensimmäisellä neljänneksellä, mutta erotuomari havaitsi, että Voronkov esti mailallaan Christiansenin laukauksen ja maali hylättiin. Peli tuli toiselle neljännekselle, 5 minuutin ja 20 sekunnin kohdalla Oliver sai pallon Seversonilta, antoi sen pomppia ilmassa ja teki maalin, jolloin Columbus Blue Jackets johti 1-0.

Toisen neljänneksen kohdalla 9 minuuttia ja 50 sekuntia Malkin vastaanotti Krisiltä syötön ja tasoitti pisteet. 13 minuuttia ja 11 sekuntia 3-1-sprintissä West Green teki pisteen Columbus Blue Jacketsille saadakseen johtoaseman takaisin. West Green oli epäonnistunut maalinteossa 12 pelissä, ja tämä maali päättyi tuon sarjan. Onneksi 16 minuuttia ja 11 sekuntia Malkin teki toisen maalin Penguinsille, ja tilanne tasoittui jälleen.Malkinin pallo kulki vaivattomasti maalivahtin jalkojen välistä ja osui onnistuneesti verkkoon.

Pian peli eteni kolmannelle neljännekselle.NHL Pelipaita Vain 35 sekunnissa Penguins’ Drew sai syötön Crosbylta ja ampui vasempaan ympyrään, mikä auttoi Penguinsia ohittamaan Blue Jacketsin ja johtamaan 3-2. Kolmessa viime pelissä Crosby on tehnyt 9 pistettä, joista 2 maalia ja 7 syöttöä.

Drew ja Malkin tekivät paljon panoksia tässä pelissä, ja Penguinsin voitto johtui heidän kovasta maalistaan.