Blog

Mestarien liiga: Bayern voitti 3-0 Laziota vastaan

Juuri päättyneissä Mestarien liigan kahdeksan finaalin toisessa osassa yksi ottelu kiinnitti erityistä huomiota, kun Bayern isännöi Lazion. Lopulta Bayern voitti Laziota 3-0 upealla esityksellä ja eteni yhteismaalein 3-1 kahdeksan parhaan joukkoon.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 39. minuutilla, kun Bayernin pelaajat käynnistivät sulavan syöttöketjun, ja lopulta Harry Kane puski pallon maaliin vaikka kaatuikin, auttaen joukkuettaan saamaan 1-0 johdon. Toisen maalin teki Thomas Müller ottelun ensimmäisen puoliajan lopussa, 45. messi paita minuutilla, jälleen pääpallolla, laajentaen Bayernin johtoa 2-0:aan ensimmäisen puoliajan päättyessä ja toisen alkamisen Lazion kohtasi entistä suuremman paineen.

Kolmas maali nähtiin 66. minuutilla, kun Bayernin pelaajan laukaus torjuttiin Lazion maalivahdin toimesta, mutta Harry Kane seurasi nopeasti ja laukoi uudelleen, auttaen joukkuettaan jälleen maalin tekemisessä, ja Bayern sai 3-0:n suuren edun. Puolustuksessa he suoriutuivat erinomaisesti eivätkä antaneet Laziolle mahdollisuutta maalintekoon koko ottelun aikana, voittaen helposti tämän ottelun.

Tämän jälkeen Bayern on nyt edennyt kahdeksan parhaan joukkoon jo 12. kerran viimeisen 13 Mestarien liigan kauden aikana, voittaen historian aikana yhteensä kuusi kertaa Mestarien liigan. Vaikka mestaruudet ovat olleet viime vuosina harvinaisempia, jalkapallo pelipaidat tänä vuonna on suuria toiveita voitosta, ja Harry Kane tarvitsee mestaruuden lisätäkseen omaa loistoaan. Tulevia pelejä odotetaan innolla.

Ottelun kirkkain tähti oli tietysti Harry Kane, ja Bayernin päävalmentaja ilmaisi jo ennen ottelua suuren halunsa voittaa, jopa niin innostuen että loukkasi varpaansa, mutta lopputulos teki hänet hyvin tyytyväiseksi.